Devino Instructor

Impartaseste cunostintele tale cu copiii din comunitatea Funschool!

Preda online cursuri si ateliere si castiga venituri suplimentare ! Iti creezi cont de instructor, postezi cursurile si atelierele pe care doresti sa le predai online, iar Funschool se va ocupa de promovarea cursurilor tale. Afla detalii:  Intrebari Frecvente

Plus Venituri

Predai in timpul tau liber si castigi un venit suplimentar

Predai de oriunde

Poti preda de acasa, dupa propriul program

Fii creativ

Creaza propriile cursuri si preda-le la standarde moderne

Devino freelancer

Deschide-ti propriul PFA sau SRL si castigi bani in mod flexibil

Suntem aici pentru a va ajuta

Echipa noastra de asistenta pentru instructori este aici pentru dvs. 24/7 pentru a va ajuta sa creati cele mai captivante cursuri. Grupul de asistenta este intotdeauna activ, intotdeauna acolo și intotdeauna util. Daca ai intrebari te rog sa ne contactezi la numarul de telefon: 0725.582.282 sau adresa de mail: mara@funschool.ro

Intrebari Frecvente

Oferim o platforma pentru instructori, profesori, artisti, specialisti, studenti si orice persoane care au cunostinte intr-un domeniu cu potential de invatare pentru copii, platforma in care acestia pot organiza, promova și furniza cursuri online, cu predare live. Aceasta include:
  • Listare online, gratuita, a cursurilor si atelierelor oferite
  • Promovarea continutului catre audientele interesate
  • Instrumentele de predare live, prin Zoom , fara costuri suplimentare pentru instructori
  • Plati online sigure, prin Netopia Payments
  • Suport prin e-mail si telefon
Facem tot posibilul pentru a simplifica logistica de administrare si predare, astfel incat sa va puteti concentra pe elaborarea experientei de predare la clasa online.
Poate preda orice persoana cu varsta de peste 16 ani care are cunostinte temeinice intr-un domeniu cu beneficii educative pentru copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani. Pentru a putea preda, va trebui sa fiti constituiti in Persoana Fizica Autorizata , SRL sau orice alta forma de organizare legala care permite incasarea de sume din activitati profesionale independente. Dupa inregistrarea ca instructor, veti fi contactat/a de catre deparatmentul de relatii cu clientii pentru o scurta verificare a backgroundului educational si/sau profesional si pentru semnarea contractului.

Va incurajam sa predati cursuri pe teme care va pasioneaza si cu care aveti experienta si, in mod ideal, pe care le-ati predat anterior.
Va sugeram sa incepeti prin a oferi ateliere cu durata medie de 1,5 ore sau cursuri cu o recurenta de maxim 4 sedinte.
Exemple:
”Invatam sa desenam o bufnita”
”Invatam sa programam: Iepurasul nazdravan”

Publicarea cursurilor si atelierelor este gratuita. Funschool va opri o taxa de serviciu de 30% din incasari, deci suntem platiti numai atunci cand reusim sa va aducem clienti. Aveti control deplin in platforma asupra pretului listat pentru o clasa si asupra numarului de participanti la curs. Veti primi plata, in cuantum de 70% din incasari, in contul indicat in contract, dupa prestarea serviciului de predare.

Daca aveti si alte intrebari, va invitam sa le adresati la cursuri@funschool.ro si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam in comunitatea de profesori Funschool, pentru a oferi copiilor si tinerilor o experienta de invatare distractiva, interactiva si mai ales utila pentru viitorul lor!