Politica de confidentialitate

Informare de Confidentialitate a datelor personale

Conform legilor in vigoare si a Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD), CodeSkills Development SRL va informeaza ca datele personale procesate sunt administrate în condiții de siguranță și numai, pentru scopurile specificate. Aceasta Informare de Confidentialitate o sa va ajute sa intelegeti ce date personale colectam, de ce le colectam, ce facem cu ele, care sunt drepturile dvs cu privire la utilizarea datelor personale si cum va puteti exercita aceste drepturi.

 

Cine le colecteaza?

Orice date personale furnizate catre sau colectate de catre www.funschool.ro prin inscrierea pe care ati facut-o pe site sunt procesate de catre:
Code Skills Development SRL, CUI:41242486, J40/7624/2019,  B-dul Regina Elisabeta nr. 28, corp A, sector 5, Bucuresti.
 
 
 

Ce date personale sunt colectate?

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o anumita persoana. CodeSkills Development colecteaza date personale ale minorilor numai cu consintamantul in prealabil al parintilor sau a unui tutore legal prin intermediul  formularelor de inscriere de pe site, in sistem opt in. Astfel, numele cursantului, numele parintelui, data de nastere a cursantului, adresa de email, numarul de telefon si orasul in care locuiti sunt colectate. Prin completarea datelor personale în formularele de inscriere, declarați că acceptați ca datele personale să fie incluse, stocate, utilizate in scopurile mentionate mai jos:

 

In ce scop utilizam datele dvs. personale?

Pentru e-mail si numar de telefon: posibilitatea de a va trimite informatii personalizate cu privire la cursurile/atelierele de pe site (orar, cursuri noi, remindere, contracte, chitante) inregistrarea inscrierii la curs, oferirea accesului la resursele online in care puteti gasi materialele de curs, informatii despre cursuri noi;

Data de nastere a copilului pe care il inscrieti la curs este necesara pentru a ne asigura ca elevii urmeaza cursurile potrivite categoriei lor de varsta;

Orasul este necesar pentru a ne asigura ca primiti informatii personalizate zomeni in care locuiti;

Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise catre Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și totalul facturat. Te rog sa citesti mai multe despre  politica de confidentialitate a Netopia .

Cum protejam datele dvs. personale?

CodeSkills Development SRL ia foarte in serios securitatea datelor dvs. personale. Facem toate eforturile pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal contra abuzului, interferintelor, pierderii, accesului neautorizat, modificarii sau dezvaluirii.
 
 
Accesul la datele dvs. cu caracter personal este permis doar angajatilor si agentilor publicitari, pe baza necesitatii de a le cunoaste si cu respectarea obligatiilor contractuale de confidentialitate stricte atunci cand sunt procesate de terti.
 
 
 

Cat timp pastram datele dvs. personale?

Vom pastra datele dvs.cu caracter personal atat timp cat avem nevoie de ele in scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, atunci cand va inregistrati la un curs, datele dvs for fi pastrate in baza de date astfel incat sa putem executa contractul specific pe care l-ati incheiat, iar dupa aceea, vom pastra datele personale pe o perioada legala care ne permite sa tratam sau sa raspundem la orice reclamatii, intrebari sau preocupari legate de curs.

S-ar putea de asemenea ca datele dvs. sa fie retinute ca sa putem continua sa imbunatatim experienta dvs. cu noi si pentru a ne asigura ca primiti orice recompense de loialitate care vi se cuvin.

Vom revizui in mod activ datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem si le vom sterge in siguranta, sau in unele cazuri le vom anonimiza, atunci cand nu mai exista o nevoie legala, de afaceri sau de consumator pentru a fi retinute.

 

Care sunt drepturile dvs.?

Drepturile dvs. in legatura cu modul in care sunt procesate datele dvs.cu caracter personal. Puteti exercita oricand aceste drepturi. Atunci cand procesam datele dvs. cu caracter personal, aveti un numar de drepturi privind modul in care sunt procesate datele si va puteti exercita oricand aceste drepturi. Va puteti exercita drepturile trimitand un email la cursuri@funschool.ro.
 

Dreptul de a fi informat. Aveti dreptul de a vi se pune la dispozitie informatii clare, transparente si usor inteligibile despre modul in care utilizam datele dvs.cu caracter personal si despre drepturile dvs. Prin urmare, va punem la dispozitie informatiile din aceasta Informare.

Dreptul la access si rectificare. Aveti dreptul de a accesa, corecta sau actualiza oricand datele dvs. cu caracter personal. Intelegem importanta acestui lucru, iar daca doriti sa va exercitati drepturile, va rugam sa ne contactati.

Dreptul la portabilitatea datelor. Datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie pot fi portate. Aceasta inseamna ca ele pot fi mutate, copiate sau transmise electronic in anumite circumstante.

Dreptul de a fi uitate. In anumite circumstante, aveti dreptul de a solicita ca noi sa stergem datele dvs. Daca doriti sa stergem datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs., va rugam sa ne informati, iar noi vom lua masuri rezonabile pentru a raspunde la solicitarea dvs. in conformitate cu cerintele legale. Daca datele personale pe care le colectam nu mai sunt necesare pentru niciun scop si nu ni se cere prin lege sa le pastram, vom face ce putem ca sa le stergem, sa le distrugem sau sa le dezidentificam.

Dreptul la restrictionarea procesarii. In anumite circumstante, aveti dreptul de a restrictiona procesarea datelor dvs.cu caracter;

Dreptul de a obiecta. In anumite circumstante, aveti dreptul de a obiecta la anumite tipuri de procesari, inclusiv procesarea pentru sau contactarea dvs. privind diferite oportunitati comerciale).

Dreptul de a depune o reclamatie la o Autoritate de Supraveghere.Aveti dreptul de a depune o reclamatie direct la orice Autoritatelocala de Supraveghere privind modul in care procesam datele dvs.personale.

Dreptul de a va retrage acordul. Daca v-ati dat acordul pentru tot ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal (adica, noi ne bazam pe acord ca baza legala pentru procesarea datelor dvs. cu  caracter personal), aveti dreptul de a va retrage oricand acordul  (insa daca procedati asa, aceasta nu inseamna ca orice am facut cu  datele dvs. personale pana in acel moment este ilegal). Va puteti retrage oricand acordul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter  personal contactandu-ne cu detaliile prezentate mai jos.


Drepturi legate de luarea automata de decizii. Aveti dreptul de a nu va supune unei decizii care se bazeaza doar pe procesare automata si care produce efecte legale sau alte efecte semnificative asupra dvs.. In particular, aveti dreptul:

* sa va exprimati punctul de vedere;

* sa obtineti o explicatie a deciziei luate dupa o evauare; si

* sa contestati o asemenea decizie.