Termeni si conditii

Cine suntem

Compania Code Skills Development Srl, CIF 41242486 J40/7624/2019, CUI 41242486, cu adresa in B-dul Regina Elisabeta nr. 28, corp A, sector 5, Bucuresti.

Misiunea noastra, prin operarea site-ului www.funschool.ro, este de a pune la dispozitia copiilor si adolescentilor cursuri si ateliere online, cu predare live si interactiva, cu teme atractive si educative, create si predate de specialisti din diverse domenii de activitate.

 

Conditii de participare la curs

  • Cursurile online se desfasoara folosind aplicatia Zoom. Pentru a participa aveti nevoie de o conexiune stabila la internet si de un calculator cu microfon, casti/speaker si camera web;
  • Durata unei sedinte de curs este specificata in pagina de prezentare a cursului/atelierului la care urmeaza sa va inregistrati;
  • Lectiile online pot fi inregistrate de catre organizator. Filmarile sedintelor de curs nu vor fi publicate. Acestea sunt folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea predarii si pentru a verifica eventuale probleme tehnice aparute. Filmarile se vor stoca maxim 30 de zile, dupa care vor fi sterse.
 

Copyright

Materialele si proiectele de curs sunt supuse legii copy-right-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate, trimise catre terte parti.

 

Plati

  • Rezervarea locului la un curs/atelier se realizeaza prin plata acestuia.
  • Plata se efectueaza prin card bancar, inainte de prima data de desfasurare a cursului.
  • Datele cardului dumneavoastra nu sunt stocate pe site-ul nostru, acestea sunt procesate de catre Netopia Payments, prin tranzactii procesate 3D-Secure.
  • Acceptăm plăți online cu cardul prin Mobilpay Netopia. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise catre Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și totalul facturat. Te rog sa citesti mai multe despre politica de confidentialitate a Netopia.
 
 

Politica de livrare

In urma achitarii cursului/atelierului, veti fi inscris/a automat, conform datelor introduse in formularul de inregistrare.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului/atelierului online veti primi, pe emailul cu care v-ati inregistrat, detaliile necesare participarii, materialele pe care va trebui sa le aveti pregatite pentru curs, programele care vor trebui instalate in calculator.
Este necesar sa folositi o adresa de mail pe care sa o verificati si sa o utilizati in mod curent.
Cursurile/atelierele vor fi predate prin Zoom.
Linkul de acces catre clasa online il veti gasi si in pagina cursului la care v-ati inscris. Linkul va deveni activ cu 5 minute inainte de inceperea cursului, cand profesorul va deschide sesiunea.
In cazul in care intampinati dificultati de logare, cat si in cazul in care doriti sa reprogramati un curs achizitionat, va rugam sa ne contactati aici.
 
 

Politica de renuntare

Garantam returnarea integrala a sumei achitate in avans in cazul in care cursantul nu poate participa la curs din motive tehnice. Motiv tehnic reprezinta orice problema care a fost intampinata de catre cursant/reprezentantul acestuia si care a fost anuntata, inainte sau dupa inceperea cursului, catre organizator la datele: cursuri@funschool.ro si/sau la numarul 0725582282 si care nu a putut fi remediata intr-un termen suficient de scurt incat sa ii premita cursantului accesul la clasa online.

Contravaloarea sedintelor deja efectuate, in cazul cursurilor cu mai mult de o sedinta, nu se va returna. Retragerea voluntara cu returnarea sumei achitate se poate face cu minim 24 de ore inainte de ora inceperii cursului/atelierului.

In cazul retragerii voluntare cu mai putin de 24 de ore inainte de ora inceperii cursului/atelierului, suma achitata pentru acesta nu este returnabila.

Dacă doriti returnarea contravalorii cursului achitat in avans si neinceput, va rugăm să trimiteti cererea de rambursare la cursuri@funschool.ro, menționând numele cursantului si contul bancar in care doriti returnarea sumei.